Skip to content

Avís legal

DADES GENERALS

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Elisabeth Rusiñol Mirapeix – Piscòloga informa que és titular del lloc web www.elirusinolpsicologa.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, Elisabeth Rusiñol Mirapeix – Piscòloga informa de les següents dades:

Elisabeth Rusiñol Mirapeix està domiciliada al C/ Pare Gallissà, 13, despatx 6, 08500 · Vic amb CIF 44.985.788-L.

Al web www.elirusinolpsicologa.cat hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatius sobre Elisabeth Rusiñol Mirapeix – Piscòloga. El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa als serveis de psicologia que ofereix.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Elisabeth Rusiñol Mirapeix.

Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació s’ha de dirigir a la seu del C/ Pare Gallissà, 13, despatx 6, 08500 · Vic, trucant al T. 636 36 79 21 o escrivint un correu a eli.rusinol.psicologa@gmail.com

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web de www.elirusinolpsicologa.cat implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquest web.

Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat.

RESPONSABILITATS

Elisabeth Rusiñol Mirapeix no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Mireia Erra Solà es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, Elisabeth Rusiñol Mirapeix es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar s’ha d’acudir a Elisabeth Rusiñol Mirapeix.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Elisabeth Rusiñol Mirapeix és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Elisabeth Rusiñol Mirapeix.

Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Elisabeth Rusiñol Mirapeix de manera gratuïta. No s’ha d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de Elisabeth Rusiñol Mirapeix són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen al web de Elisabeth Rusiñol Mirapeix a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupa seran competents Jutjats de Vic, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.