Per què no cuidarse on-line?

Sóc una d’aquelles persones que un dia gairebé de cop va veure com la seva vida, el seu treball i la seva quotidianitat es veien afectades sense més i tot gràcies a una bestiola que es diu COVID-19.

S’ha apoderat de la nostra salut i la nostra llibertat i ens ha fet connectar d’una manera més o menys conscient amb la nostra vulnerabilitat.

Però més lluny de rendir-nos hem de continuar creient i cuidant-nos i ara més que mai a nivell emocional i espiritual. Són moments en els quals se’ns ha parat de cop i aquest parar ha de servir d’alguna cosa…

Canviar prioritats, viure, sentir i ser…

A part de ciutadana del món sóc psicòloga i psicoterapeuta i aquest era el meu treball i segueix sent-ho encara que ara sigui on-line.

Atenc casos que ja tenia físicament en els meus despatxos i demandes diferents que van arribant a vista que tot això ens està superant a tots i totes.

La major part dels casos on-line evolucionen favorablement igual que si els féssim físicament.

Molts casos són quadres d’ansietat, situacions que ens bloquegen, ens desesperen, situacions d’impotència, situacions familiars conflictives, dols …

Tots tenim inconvenients, a l’estar tancats a casa. La nostra llibertat de moviments està coartada i amb això els nostres nivells d’ansietat pugen.

La teràpia, quan tenim problemes d’ansietat, estrès, claustrofobias,-los no resolts per la pèrdua d’un ésser estimat a el qual no hem pogut acomiadar, situacions de violència … és necessària per poder seguir la nostra vida, encara i en les condicions actuals , i més tenint en compte que no sabem quan acabarà.

Us animo a continuar els vostres tractaments on-line si és que ja havíeu iniciat un amb anterioritat a la crisi o a iniciar-los per poder estar millor, mantenir la forma i la salut mental i emocional.

No esperis que això passi per cuidar-te i posar solució als teus problemes.

Tu et pots ajudar!

 

Per què no cuidarse on-line?

Elisabeth Rusiñol Mirapeix
Psicòloga Sanitària Col·legiada 19049
Tel. 636 367 921
eli.rusinol.psicologa@gmail.com