Skip to content

Elisabeth Rusiñol Mirapeix psicòloga a Granollers.

Sóc una persona afable i cordial a la qual li apassionen les persones i el seu món inters! També sóc dinàmica, curiosa de mena, en evolució constant a tots els nivells de la meva vida. M’apassiona la meva feina de psicòloga i la faig amb professionalitat, molta formació, supervisió constant i respecte cap a les persones que dipositen la seva confiança en mi. M’agrada la meva vida, la meva família, l’esport, la cultura, gaudir de les petites coses i aportar el meu granet de sorra perquè les coses siguin millors cada dia.

Psicòloga núm. Col·l. 19049

Elisabeth Rusiñol psicòloga a Granollers

Les meves especialitats com a psicòloga a Granollers

Sóc una psicòloga professional molt eclèctica i sistèmica que  em sento còmoda en diferents estils adaptant-me sempre al client i fent-li un “treball a mida”, sense importar la seva edat, sexe o condició!

Vaig començar la meva carrera professional com a psicòloga en el món dels dols, de les pèrdues, de la violència domèstica en que vaig estar vuit anys. Després d’aquesta experiència tant enriquidora vaig començar a treballar amb Trastorns d’ansietat, continuant amb es processos de dol i les emocions, els quals ens acompanyen en qualsevol procés de la nostra vida.  Arran dels casos d’ansietat vaig començar a formar-me en Mindfulness i tècniques de relaxació per tal de donar un tracte més acurat i integral als casos.

He fet processos personals de dol, meditació, coaching personal i professional i tot això em permet fer la meva feina des d’una òptica molt oberta, humanista i completa.

Actualment treballo la psicologia amb adults, adolescents i nens amb les seves  famílies a les quals acompanyo en el seu procés de la millor manera possible, respectant en cada moment el seu ritme i necessitats.

Psicòloga a Granollers - Processos depressius

Processos depressius

Psicòloga a Granollers - Ansietat

Ansietat

Psicòloga a Granollers - Fòbies

Fòbies

Psicòloga a Granollers - Problemes de conducta infantil i juvenil

Problemes de conducta infanto-juvenil

Psicòloga a Granollers - Processos de pèrdua i dol

Processos de pèrdua i dol

Psicòloga a Granollers - Problemes familiars

Problemes familiars

Psicòloga a Granollers - Trastorns de la conducta alimentària

Trastorns de la conducta alimentària

Psicòloga a Granollers - Coaching i formació

Coaching i formació

Psicòloga a Granollers - Teràpia online

Teràpia online

Psicòloga a Granollers - Addiccions comportamentals

Addiccions comportamentals

Les meva formació com a psicòloga

La meva formació de psicòloga és com jo, eclèctica, i dono a cada persona allò que necessita adaptant-me al cas des d’una visió holística i sistèmica. Hem d’entendre a la persona com a part d’un tot i per tant el meu abordatge és principalment sistèmic i molt adaptat a cada cas.

Em vaig llicenciar al 2002 a la UAB i després em vaig decantar per fer un Màster de Violència domèstica (UAB) i treballar en aquest àmbit a la Policia de la Generalitat de Catalunya durant uns anys. Això em va donar moltes eines a nivell personal i professional. Després vaig cursar un Postgrau de Peritatge Penal forense (UAB) per tal de desenvolupar millor la meva tasca i poder donar el meu “veredicte” d’una manera segura, íntegra i professional.

Tot i que encara realitzo peritatges, vaig deixar la meva tasca a la Policia per dedicar-me més a la vessant clínica ja que en aquell moment sentia que havia arribat el moment. Això va arribar de la mà del Màster de Psicoteràpia que vaig cursar a la UDG, en el qual durant tres anys vaig estar formant-me des de la Psicoteràpia Breu Estratègica i Integradora. Paral·lelament vaig cursar el Màster de Psicopatologia Infanto-Juvenil a ISEP així com altres formacions en l’àmbit educatiu en especial de TDAH i Psicopedagogia per la UOC.

En els darrers temps m’he format en mètode SHEC (Estimulació dels Hemisferis Cerebrals) per tal de tractar millor el dol, les pèrdues i la simptomatologia clínica que se’n deriva a través de les emocions. També tracto amb la realitat virtual alguns casos que ho requereixen. La teràpia d’adults, familiar i infanto-juvenil són , a nivell clínic, el meu fort. També tinc formació en PNL i Coaching que són molt adients per casos que així ho requereixen ja que la meva part empresarial m`ha portat a donar formació a empreses.

Entre la formació més important que tinc: Màster Interdisciplinar de Violència Domèstica (UAB), Postgrau de Peritatge Psicològic (UAB), Postgrau de Teràpia Breu Estratègica (UDG), Postgrau de Teràpia Integradora (UDG), Postgrau de Teràpia de Grups (UDGI), Màster de Psicopatologia Infanto Juvenil (ISEPUVIC), Màster en Coaching Personal (EIC), Postgrau d’Intel.ligència Emocional (UAB),  Formació en Mindfulness, Formació en PNL (DI), Formació en TDAH per ADANA…

Em podeu trobar com a psicòloga, psicoterapeuta i coach Al Despatx de Granollers on enguany he obert consulta i on estic més a prop del Vallès, la meva primera terra.

Si estàs buscant una psicòloga a Granollers i veus, que et puc ajudar pots contactar amb mi al 636 36 79 21  o al correu electrònic eli.rusinol.psicologa@gmail.com