Contacte de Elisabeth Rusiñol

A Vic


Meràkia

636 367 921
eli.rusinol.psicologa@gmail.com
  Carrer Pare Gallissa, 13 Dspcho 6, 08500, Vic, Barcelona

Meràkia és un espai de salut on trobaràs professionals relacionats amb la psicologia i la psicoteràpia, així com altres professionals relacionats amb el món de la salut i el benestar.

A Meràkia hi trobaràs sessions individuals, sessions grupals, xerrades i tallers sobre aspectes com l’autoestima, la nutrició, el benestar emocional, el món de la parella, la relació pares-fills… i tot allò que pugui preocupar a la persona en el seu camí cap al benestar i la felicitat. Meràkia neix de la paraula grega “Meraki”. És una paraula especial i intraduïble que fa referència a “allò fet amb amor, creativitat i seny, on deixes un bocí de tu a la teva feina”.

A Granollers


El Despatx

636 367 921  |  938 703 388
eli.rusinol.psicologa@gmail.com
Plaça Lluís Perpinyà, 8, 2n, 08401, Granollers

El Despatx és un espai des d’on puc fomentar el benestar i la salut de les persones a través de la Psicologia i l’intercanvi de coneixement.

Fa molts anys que ofereixo els meus serveis com a psicòloga des de Granollers.

He passat per diferents espais com Teos treballant amb un equip de professionals amb experiència, compromís i vocació de servei que m’han fet créixer professionalment i portar-me fins a l’espai on estic actualment.